Miele Witgoed Reparatie - Lelystad en Almere e.o.

toolbox-simo

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties aan alle witgoed apparaten van Miele. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

  1. Geen voorrijkosten
  2. Vooraf prijsopgave
  3. Reparatie binnen 24 uur
  4. Betrouwbaar en transparant
  5. Meer dan 15 jaar ervaring

Miele produceert vele verschillende apparaten, zoals koffiezetapparaten, kachels, kookplaten en koelkasten, maar ook maken ze een hele reeks witgoed apparatuur. Wat Miele onderscheidt van andere merken in de branche, is het feit dat hun apparaten hetzelfde werk doen als elk ander merk, maar vaak in een korter tijdsbestek.

Apparaten van Miele zijn zeer betrouwbaar, al kunt u op termijn toch een aantal technische problemen tegenkomen. Gelukkig is het vinden van een gekwalificeerde Miele-reparateur geen moeilijke taak, en blijkt de oplossing voor uw probleem meestal vrij eenvoudig te zijn. Simo Witgoed Repair heeft meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van Miele-apparaten en u kunt ons direct inzetten door ons vandaag te bellen.

Bel voor een afspraak met een monteur

Wij geven u graag eerlijk advies over het oplossen van uw defect.
U kunt ons ook buiten werktijd bereiken.

Geen voorrijkosten bij Miele reparatie

Waar in Lelystad en omstreken u ook woont, Simo Witgoed Repair rekent voor Miele reparaties geen voorrijkosten. In plaats daarvan betaalt u een aanvangstarief van 59 euro. Voor dit bedrag bekijkt de monteur het apparaat, verricht eventuele metingen en stelt hij de oorzaak van het probleem vast. Vaak kan het apparaat meteen gerepareerd worden, maar als er een onderdeel besteld moet worden, duurt het wat langer. Een enkele keer blijkt reparatie niet rendabel, bijvoorbeeld omdat de kosten erg hoog zijn of omdat ook andere onderdelen van het apparaat elk moment kapot kunnen gaan. In dat geval kunt u bij Simo Witgoed Repair indien gewenst een nieuw apparaat kopen.

Offerte Miele Reparatie

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt van ons dan zo snel mogelijk een passende aanbieding.

Om uw aanvraag goed te kunnen verwerken is het van belang dat het formulier zo compleet mogelijk wordt ingevuld.

  • Vermeld het model en type van het te repareren apparaat
  • Omschrijf het probleem zo nauwkeurig mogelijk

Vul uw gegevens in