Bosch Witgoed Reparatie - Lelystad en Almere e.o.

toolbox-simo

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties aan alle witgoed apparaten van Bosch. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

  1. Geen voorrijkosten
  2. Vooraf prijsopgave
  3. Reparatie binnen 24 uur
  4. Betrouwbaar en transparant
  5. Meer dan 15 jaar ervaring

Bosch is een bedrijf uit Duitsland dat producten ontwikkelt die innovatief en betaalbaar zijn. Bosch biedt een complete serie moderne apparaten voor in de keuken tot het washok en heeft zowat elk type huishoudelijke apparatuur gefabriceerd, inclusief ovens, wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten.

Al meer dan 15 jaar helpt Simo Witgoed Repair mensen met allerlei problemen met hun Bosch-apparaten. Als u zelf problemen ondervindt, bel ons dan en wij zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kunt.

Bel voor een afspraak met een monteur

Wij geven u graag eerlijk advies over het oplossen van uw defect.
U kunt ons ook buiten werktijd bereiken.

Geen voorrijkosten bij Bosch reparatie

Waar in Lelystad en omstreken u ook woont, Simo Witgoed Repair rekent voor Bosch reparaties geen voorrijkosten. In plaats daarvan betaalt u een aanvangstarief van 59 euro. Voor dit bedrag bekijkt de monteur het apparaat, verricht eventuele metingen en stelt hij de oorzaak van het probleem vast. Vaak kan het apparaat meteen gerepareerd worden, maar als er een onderdeel besteld moet worden, duurt het wat langer. Een enkele keer blijkt reparatie niet rendabel, bijvoorbeeld omdat de kosten erg hoog zijn of omdat ook andere onderdelen van het apparaat elk moment kapot kunnen gaan. In dat geval kunt u bij Simo Witgoed Repair indien gewenst een nieuw apparaat kopen.

Offerte Bosch Reparatie

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt van ons dan zo snel mogelijk een passende aanbieding.

Om uw aanvraag goed te kunnen verwerken is het van belang dat het formulier zo compleet mogelijk wordt ingevuld.

  • Vermeld het model en type van het te repareren apparaat
  • Omschrijf het probleem zo nauwkeurig mogelijk

Vul uw gegevens in